EST ENG RUS
Kuulsaal
Kuulsaal
Kuulsaal
Kuulsaal
lapsed kuulsaal
kuulsaal köök
juustupallid
kanawrap
lihavaagen
puuviljavaagen
õllevaagen Kuulsaal
Piljardimängijad
Papud

Privaatsuspoliitika

Roseni Majad OÜ privaatsuspoliitika sätestab põhimõtted, mille alusel Roseni Majad OÜ töötlevad oma klientide isikuandmeid. Privaatsuspoliitika kehtib kõikide füüsilisest isikust klientide ja kasutajate suhtes, kes ostavad Roseni Majad OÜ poolt pakutavaid kaupu, tooteid ja teenuseid ning kes külastavad Roseni Majad OÜ ettevõtete teeninduskohti ja veebisaite. Roseni Majad OÜ kasutab isikuandmeid Teie parimaks teenindamiseks ning kõigi lepinguliste suhete ja seadustest tulenevate kohustuste korrektseks täitmiseks.

Roseni Majad OÜ

Roseni Majad OÜ ettevõttele kuuluvad Kuulsaal bowlingu-ja piljardiklubi, Baar Kuulsaal ja Roseni Torni peo-ja eminariruumid
Roseni Majad OÜ klientide isikuandmete vastutavate töötlejate kontaktandmed on: Ettevõtete poolt teostatavate isikuandmete töötlemisega seotud küsimustes saab pöörduda poole ülal toodud kontaktidel.

Privaatsuspoliitika ulatus

Privaatsuspoliitika kehtib kõikide füüsilisest isikust klientide ja kasutajate suhtes, kes ostavad ettevõtete poolt pakutavaid kaupu, tooteid ja teenuseid ning kes külastavad ettevõtete kaupluseid ja veebisaite.
Lisaks privaatsuspoliitikale kehtivad eritingimused isikuandmete töötlemisele püsikliendiprogrammile Partnerprogramm. Partnerprogrammi isikuandmete töötlemise tingimused on kättesaadavad siin.

Milliseid isikuandmeid ettevõte kogub?

Roseni Majad OÜ võivad teenuse parima osutamise eesmärgil teenuse osutamiseks vajalikus ulatuses koguda isikuandmeid, mille hulka kuuluvad eelkõige, kuid mitte ainult Teie nimi, e-posti aadress, telefoninumber, eelistatav keel, otseturundusega seotud valikud ning digitaalsete seadmete poolt edastatud tehniline info (nt küpsised ja muud sarnased tehnoloogiad). Roseni Majad OÜ võivad parima klienditeeninduse eesmärgil mõistlikus ulatuses töödelda ka muid vajalikke isikuandmeid vastavalt Teile eelnevalt teada antud eesmärkidele, mahule ja viisile.
Roseni Majad OÜ-l on õigus keelduda kauba võõrandamisest või teenuse osutamisest, kui teenuse osutamine ilma isikuandmete töötlemiseta ei ole võimalik.

Kuidas ettevõte isikuandmeid kogub?

Roseni Majad OÜ ettevõtted koguvad Teie isikuandmeid Teie nõusolekul kliendisuhte alguses ja jooksul Teie poolt ettevõtetelt toodete ja teenuste ostmisel ja kasutamisel. Ettevõte kogub Teie isikuandmeid ainult juhul, kui Te edastate sellist teavet vabatahtlikult.

Millistel eesmärkidel ettevõte isikuandmeid töötleb?

Ettevõte töötleb isikuandmeid alljärgnevatel eesmärkidel:

Kuidas ettevõte Teie isikuandmeid kaitseb?

Ettevõte kasutab Teie isikuandmete kogumisel, säilitamisel ja töötlemisel ajakohaseid ja piisavaid ning tehnilisi ja korralduslikke turvameetmeid, mis kaitsevad ettevõtte kliendiandmebaasides ja veebilehtedel salvestatud isikuandmetele loata juurdepääsu, muutmise, avalikustamise või hävitamise eest. Juurdepääs isikuandmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Teie isikuandmete edastamine

Ettevõte võib Teie isikuandmete töötlemisel kasutada kolmandast isikust teenusepakkujaid, kes osutavad Roseni Majad OÜ-le vajalikke teenuseid (näiteks tarkvaraarendus, otseturustuse edastamine, makse- ja postiteenuse osutajad). Kõigi kolmandatest isikutest teenusepakkujatega, kellele ettevõte isikuandmeid edastab, on sõlmitud lepingud isikuandmete kaitse ja edastatava teabe konfidentsiaalsena hoidmise kohta. Lisaks eeltoodule on ettevõtetel õigus edastada isikuandmeid järelevalve-, uurimis- ja korrakaitseasutustele õigusaktides toodud juhtudel.

Isikuandmete töötlemise tähtaeg

Roseni Majad OÜ võib töödelda Teie isikuandmeid nii kaua, kui on vajalik ettevõtte ja Teie vahelise kliendisuhte või muu samaväärse suhte täitmiseks kuni Teie poolt isikuandmete töötlemise nõusoleku tagasi võtmiseni või maksu- ja õiguslikel eesmärkidel kuni seadusest tulenevate tähtaegadeni.

Otseturundus ja rahulolu-uuringud

Ettevõte võib Teie nõusolekul kasutada Teie edastatud isikuandmeid, et edastada Teile infot sooduspakkumiste, kampaaniate ja pakkumiste kohta ning viia läbi rahulolu-uuringuid. Juhul, kui Te ei soovi enam otsepakkumisi saada, on Teil igal ajal õigus võtta isikuandmete töötlemise nõusolek tagasi järgides otsepostituses olevaid juhiseid või võttes ühendust selle ettevõttega, kelle otsepakkumistest soovite loobuda.

Küpsiste kasutamine

Ettevõtte veebilehed kasutavad küpsiseid. Küpsis on pisike tekstifail, mille veebilehitseja salvestab automaatselt kasutaja poolt kasutatavasse seadmesse. Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas kasutaja veebilehte kasutab, eesmärgiga pakkuda kasutajale paremat kasutajakogemust.
Veebilehtedel on kasutusel järgmised küpsised: Kasutaja võib oma seadmetesse salvestatud küpsised kustutada ja/või blokeerida, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht plaanipäraselt töötada ja/või osad funktsionaalsused ei pruugi olla kasutajatel kättesaadavad.
Lisaks analüüsiküpsiste kasutamisele kasutavad veebilehed piksleid (pixel tags, web-beacons), mille abil jälgitakse veebilehe kasutust. Seda tehes ei töödelda isiku tuvastamist võimaldavaid andmeid.

Isikustamata andmete töötlemine

Ettevõtte veebilehtede külastamisel võib ettevõte koguda Teilt isikustamata andmeid nagu veebilehe külastamise kuupäev ja kellaeg, veebilehelt alla laetud info, teave brauseri nime ja operatsioonisüsteemi kohta, interneti-teenuse pakkuja ning muud sarnast teavet. Ettevõte töötleb nimetatud andmeid anonüümselt ning andmeid kasutatakse veebilehe funktsionaalsuse parandamise eesmärgil.

Videosalvestused

Roseni Majad OÜ teeninduskohtades ja müügipunktides on isikute ja vara kaitse eesmärgil videovalve. Videovalve tulemusel tekkiva videosalvestuse ja videosalvestusel töödeldavate isikuandmete vastutav töötleja on valvekaamerate omanik.
Kõikidele videosalvestistele on juurdepääs vaid isikutel, kellel on õigus videosalvestistega tutvuda oma tööülesannetest lähtuvalt.
Videosalvestisi säilitatakse reeglina kuni 31 kalendripäeva, välja arvatud kui pikem säilitamise vajadus on seotud käimasoleva isikute ja vara kaitsega seotud järelevalvemenetlusega.

Isikuandmete edastamine riikidesse väljaspool Euroopa Liitu või Euroopa Majanduspiirkonda

Ettevõte võib edastada isikuandmeid kolmandatesse riikidesse (riigid, mis ei kuulu Euroopa Liitu või Euroopa Majanduspiirkonna riikide hulka) ainult juhul, kui selleks on seaduslik alus. Grupi ettevõtted võivad isikuandmete töötlemisel kasutada rahvusvahelisi teenuseosutajaid või koostööpartnereid ning sellisel juhul tagab ettevõte, et isikuandmete edastamiseks on olemas õiguslik alus ja et andmeid kaitstakse kooskõlas kohaldatava õigusega.

Profileerimine

Roseni Majad OÜ võib kasutada Teie isikuandmeid ja ostude statistilisi andmeid profiilianalüüsi teostamiseks, et paremini mõista Teie ootusi ja sellest tulenevalt pakkuda Teile paremaid kaupu ja teenuseid. Ettevõte ei tee profileerimise tulemusel Teie suhtes mingeid õiguslikku tähendust omavaid otsuseid.

Teie õigused seoses Teie isikuandmete töötlemisega

Teil on igal ajal õigus küsida ettevõttelt, kellele Te olete oma isikuandmeid edastanud, Teie isikuandmeid, nõuda Teie isikuandmete parandamist ja ülekandmist ning Teie isikuandmete kustutamist.
Teie isikuandmete töötlemisega seotud taotlused palume esitada elektrooniliselt Roseni Majad OÜ andmekaitsespetsialistile e-posti aadressil bowling@kuulsaal.ee. Eesmärgiga tagada isikuandmete töötlemise turvalisus, peab Teie taotlus olema digitaalselt allkirjastatud.
Ettevõtetel on õigus jätta Teie taotlus rahuldamata, kui Teie isikusamasust ei ole võimalik tuvastada või isikuandmete edastamine ei ole turvaline. Ettevõttel on õigus keelduda Teie isikuandmete kustutamise taotluse rahuldamisest juhul, kui isikuandmete töötlemise kohustus tuleneb kehtivast lepingust, seadusest või on vajalik õigusnõuete koostamiseks, esitamiseks või kaitsmiseks seoses isikute ja vara kaitsega.

Privaatsuspoliitika muutmine

Ettevõttel on igal ajal õigus privaatsuspoliitikat muuta ja täiendada. Kehtiv privaatsuspoliitika on alati kättesaadav ettevõtete veebilehtedel.

Kaebuste esitamine

Juhul, kui Te leiate, et ettevõte rikub isikuandmete töötlemisel Teie õiguseid, on Teil õigus igal ajal pöörduda selle ettevõtte poole ülaltoodud kontaktidel või Andmekaitse Inspektsiooni (www.aki.ee) või kohtu poole.
MEIST HINNAD PEOPAKETID GALERII KONTAKT BRONEERIMINE E-POOD TELLI KAASA
0: set names 'utf8' time:0.00056600570678711
1: select 1 from log_main where sess_id='hadcd9246074d076a675722944be3da5' time:0.0297532081604
2: SELECT * from login WHERE sess_id='hadcd9246074d076a675722944be3da5' time:0.12921500205994
3: SELECT * FROM seaded time:0.10243201255798
4: SELECT * FROM dokument WHERE (alias in ('privaatsupoliitika')) time:0.00097298622131348
5: SELECT settings, ylem_id FROM dokument WHERE dok_id = 567 time:0.00028109550476074
6: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('stdClass','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang','DocumentController') time:0.00056910514831543
7: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('0','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang') time:0.00037312507629395
8: SELECT d.dok_id FROM dokument as d WHERE d.alias = 'privaatsupoliitika' time:0.00027108192443848
9: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('0','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang','Smarty_Internal_Template','Smarty_Internal_Resource_File','Core_GoogleAnalyticsController') time:0.00050210952758789
10: select alias, lang, ylem_id, nimetus, dok_id, menyy_id, menyy_nimetus, menyy_pic, menyy_pic_active, menyy_pic_hover, moodul, meetod, menyy_oigused, alias, lisavaartus, ceil(length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where concat_ws('',asukoht, '|',null) like '%top|%' and flags = 0 order by menyy_id,asukoht_jrk time:0.00038003921508789
11: select lang, asukoht, dok_id, alias,nimetus, lang, menyy_id, (length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where flags=0 order by menyy_id time:0.0012319087982178
12: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist' time:0.00031304359436035
13: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/hinnad' time:0.00028586387634277
14: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid' time:0.00027585029602051
15: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/galerii' time:0.0002748966217041
16: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/kontakt' time:0.0002751350402832
17: select alias, lang, ylem_id, nimetus, dok_id, menyy_id, menyy_nimetus, menyy_pic, menyy_pic_active, menyy_pic_hover, moodul, meetod, menyy_oigused, alias, lisavaartus, ceil(length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where concat_ws('',asukoht, '|',null) like '%epood|%' and flags = 0 order by menyy_id,asukoht_jrk time:0.00030398368835449
18: select lang, asukoht, dok_id, alias,nimetus, lang, menyy_id, (length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where flags=0 order by menyy_id time:0.0013220310211182
19: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/bronn' time:0.0003199577331543
20: select alias, lang, ylem_id, nimetus, dok_id, menyy_id, menyy_nimetus, menyy_pic, menyy_pic_active, menyy_pic_hover, moodul, meetod, menyy_oigused, alias, lisavaartus, ceil(length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where concat_ws('',asukoht, '|',null) like '%lang|%' and flags = 0 order by menyy_id,asukoht_jrk time:0.00032401084899902
21: select lang, asukoht, dok_id, alias,nimetus, lang, menyy_id, (length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where flags=0 order by menyy_id time:0.0011858940124512
22: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est' time:0.00030803680419922
23: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'eng' time:0.00031900405883789
24: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'rus' time:0.00027799606323242
25: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (6)) time:0.0003960132598877
26: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (134)) time:0.00037479400634766
27: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (49286)) time:0.00036191940307617
28: SELECT * FROM dokument WHERE (alias in ('atrakt_galerii')) time:0.00038290023803711
29: SELECT * FROM dokument WHERE (alias in ('batuut_galerii')) time:0.00035405158996582
30: SELECT d.dok_id FROM dokument as d WHERE d.alias = 'batuut_galerii' time:0.00033402442932129
31: select 1 from doc_uid where uid = '5802f504880dbd0ed7a5' time:0.00053906440734863
32: UPDATE doc_uid SET doc_id=580, uid='5802f504880dbd0ed7a5', kood='batuut', vaartused='a:1:{s:20:"5802f504880dbd0ed7a5";a:15:{s:4:"kood";s:6:"batuut";s:8:"eelvaade";i:200;s:4:"pilt";i:600;s:5:"pilte";N;s:11:"naita_pilti";N;s:4:"mall";s:7:"loetelu";s:10:"album_mall";N;s:8:"salvesta";a:3:{i:200;i:200;i:600;i:600;i:1200;s:4:"1200";}s:8:"lightbox";i:1;s:6:"keeled";i:0;s:7:"referer";s:31:"/est/meist/privaatsupoliitika/?";s:5:"hinda";N;s:5:"extjs";i:0;s:5:"title";s:0:"";s:6:"dok_id";i:580;}}' WHERE uid = '5802f504880dbd0ed7a5' time:0.00049304962158203
33: select * from doc_uid where uid = '5802f504880dbd0ed7a5' time:0.00035691261291504
34: SELECT g.*, p.pilt_200 as pilt_x,p.pilt_600 as pilt_y, p.pilt_100, p.pilt_150, p.pilt_200, p.pilt_300, p.pilt_400, p.pilt_500, p.pilt_600, p.pilt_originaal, p.pilt_c1, p.pilt_c2, pilt_ring FROM galerii as g LEFT OUTER JOIN pildid as p ON p.id = g.pilt LEFT OUTER JOIN galerii_lang as gl ON gl.id=g.id AND gl.lang='ee' WHERE kood = 'batuut' ORDER BY g.jrk, g.id time:0.00047397613525391
35: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('stdClass','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang','Smarty_Internal_Template','Smarty_Internal_Resource_File','Core_GoogleAnalyticsController','Core_MenuController','MenuController','CMS_GaleriiController','GaleriiController','GaleriiController') time:0.00039505958557129
36: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('0','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang','Smarty_Internal_Template','Smarty_Internal_Resource_File','Core_GoogleAnalyticsController','Core_MenuController','MenuController','CMS_GaleriiController','GaleriiController') time:0.00045204162597656
37: SELECT menyy_oigused, muutmis_oigused FROM dokument WHERE dok_id=580 time:0.00029897689819336
38: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('stdClass','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang','Smarty_Internal_Template','Smarty_Internal_Resource_File','Core_GoogleAnalyticsController','Core_MenuController','MenuController','CMS_GaleriiController','GaleriiController','GaleriiController') time:0.00053286552429199
39: SELECT tolge, indeks, lang, module_nr FROM tran WHERE lang='ee' AND module_nr IN ('0','Exception','ErrorException','Closure','DateTime','DateTimeZone','DateInterval','DatePeriod','LibXMLError','SQLite3','SQLite3Stmt','SQLite3Result','DOMException','DOMStringList','DOMNameList','DOMImplementationList','DOMImplementationSource','DOMImplementation','DOMNode','DOMNameSpaceNode','DOMDocumentFragment','DOMDocument','DOMNodeList','DOMNamedNodeMap','DOMCharacterData','DOMAttr','DOMElement','DOMText','DOMComment','DOMTypeinfo','DOMUserDataHandler','DOMDomError','DOMErrorHandler','DOMLocator','DOMConfiguration','DOMCdataSection','DOMDocumentType','DOMNotation','DOMEntity','DOMEntityReference','DOMProcessingInstruction','DOMStringExtend','DOMXPath','finfo','LogicException','BadFunctionCallException','BadMethodCallException','DomainException','InvalidArgumentException','LengthException','OutOfRangeException','RuntimeException','OutOfBoundsException','OverflowException','RangeException','UnderflowException','UnexpectedValueException','RecursiveIteratorIterator','IteratorIterator','FilterIterator','RecursiveFilterIterator','ParentIterator','LimitIterator','CachingIterator','RecursiveCachingIterator','NoRewindIterator','AppendIterator','InfiniteIterator','RegexIterator','RecursiveRegexIterator','EmptyIterator','RecursiveTreeIterator','ArrayObject','ArrayIterator','RecursiveArrayIterator','SplFileInfo','DirectoryIterator','FilesystemIterator','RecursiveDirectoryIterator','GlobIterator','SplFileObject','SplTempFileObject','SplDoublyLinkedList','SplQueue','SplStack','SplHeap','SplMinHeap','SplMaxHeap','SplPriorityQueue','SplFixedArray','SplObjectStorage','MultipleIterator','PDOException','PDO','PDOStatement','PDORow','__PHP_Incomplete_Class','php_user_filter','Directory','ReflectionException','Reflection','ReflectionFunctionAbstract','ReflectionFunction','ReflectionParameter','ReflectionMethod','ReflectionClass','ReflectionObject','ReflectionProperty','ReflectionExtension','PharException','Phar','PharData','PharFileInfo','SimpleXMLElement','SimpleXMLIterator','SoapClient','SoapVar','SoapServer','SoapFault','SoapParam','SoapHeader','SQLiteDatabase','SQLiteResult','SQLiteUnbuffered','SQLiteException','tidy','tidyNode','XMLReader','XMLWriter','XSLTProcessor','ZipArchive','ImagickException','ImagickDrawException','ImagickPixelIteratorException','ImagickPixelException','Imagick','ImagickDraw','ImagickPixelIterator','ImagickPixel','mysqli_sql_exception','mysqli_driver','mysqli','mysqli_warning','mysqli_result','mysqli_stmt','Core_Main','Core_ClassAPI','Core_ModConfig','Core_Vars','SmartyException','SmartyCompilerException','Smarty_Internal_Data','Smarty_Data','Smarty_Variable','Undefined_Smarty_Variable','Smarty','Smarty_Internal_Filter','Smarty_Internal_Register','Core_Smarty','Core_Session','Core_DB','Core_DB_MySQL','Core_Util','Core_User','User','Core_Right','Right','Core_Settings','Core_Document','Core_InitStr','Core_Link','Core_Page','Core_Controller','Controller','Core_DocumentController','DocumentController','Core_Lang','Smarty_Internal_Template','Smarty_Internal_Resource_File','Core_GoogleAnalyticsController','Core_MenuController','MenuController','CMS_GaleriiController','GaleriiController') time:0.00043606758117676
40: select alias, lang, ylem_id, nimetus, dok_id, menyy_id, menyy_nimetus, menyy_pic, menyy_pic_active, menyy_pic_hover, moodul, meetod, menyy_oigused, alias, lisavaartus, ceil(length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where concat_ws('',asukoht, '|',null) like '%left|%' and flags = 0 order by menyy_id,asukoht_jrk time:0.00076508522033691
41: select lang, asukoht, dok_id, alias,nimetus, lang, menyy_id, (length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where flags=0 order by menyy_id time:0.0013329982757568
42: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/kuulsaalist' time:0.00034189224243164
43: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/roseni' time:0.00032496452331543
44: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/majareeglid' time:0.0003659725189209
45: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/bowlingust' time:0.00029397010803223
46: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/privaatsupoliitika' time:0.00033211708068848
47: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (6)) time:0.00038790702819824
48: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (134)) time:0.00038385391235352
49: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (49286)) time:0.00036191940307617
50: SELECT * FROM dokument WHERE (alias in ('emots_galerii')) time:0.0003819465637207
51: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (6)) time:0.00041413307189941
52: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (134)) time:0.00039386749267578
53: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (49286)) time:0.00037813186645508
54: SELECT * FROM dokument WHERE (alias in ('synni_banner')) time:0.00034809112548828
55: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (6)) time:0.0003819465637207
56: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (134)) time:0.00035405158996582
57: SELECT * FROM dokument WHERE (dok_id in (49286)) time:0.00044608116149902
58: SELECT * FROM dokument WHERE (alias in ('info')) time:0.00037598609924316
59: SELECT d.dok_id FROM dokument as d WHERE d.alias = 'info' time:0.00030303001403809
60: select alias, lang, ylem_id, nimetus, dok_id, menyy_id, menyy_nimetus, menyy_pic, menyy_pic_active, menyy_pic_hover, moodul, meetod, menyy_oigused, alias, lisavaartus, ceil(length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where concat_ws('',asukoht, '|',null) like '%mobiil|%' and flags = 0 order by menyy_id,asukoht_jrk time:0.00069999694824219
61: select lang, asukoht, dok_id, alias,nimetus, lang, menyy_id, (length(conv(menyy_id, 10, 2))/6) as tase from dokument where flags=0 order by menyy_id time:0.0012838840484619
62: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist' time:0.00027799606323242
63: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/kuulsaalist' time:0.00027298927307129
64: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/roseni' time:0.00029301643371582
65: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/majareeglid' time:0.00031089782714844
66: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/bowlingust' time:0.00030112266540527
67: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/meist/privaatsupoliitika' time:0.00030708312988281
68: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/hinnad' time:0.00029206275939941
69: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/hinnad/hinnadbowlingjapiljard' time:0.00029587745666504
70: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/hinnad/menuu' time:0.00029706954956055
71: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/hinnad/joogid' time:0.00027298927307129
72: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/hinnad/kinkekaardid' time:0.00029993057250977
73: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid' time:0.0003049373626709
74: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid/paketidlastele' time:0.0002748966217041
75: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid/paketidtaiskasvanutele' time:0.0003209114074707
76: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid/paketidpiljard' time:0.00029420852661133
77: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid/joulupeod' time:0.00027799606323242
78: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/peopaketid/kutsed' time:0.0003209114074707
79: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/galerii' time:0.0002901554107666
80: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/kontakt' time:0.00030112266540527
81: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/bronn' time:0.00028610229492188
82: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/epood' time:0.0002748966217041
83: SELECT ylem_id, alias FROM dokument WHERE alias = 'est/telli_kaasa' time:0.00030684471130371
array(1) { ["xid"]=> string(0) "" } string(4) "post" array(2) { ["q"]=> string(29) "est/meist/privaatsupoliitika/" ["xid"]=> string(0) "" } string(3) "get" array(1) { ["xid"]=> string(0) "" } string(5) "files"